Wat maakt
Délio zo lekker ?

Lekker veel smaak

‘Délio, lekker als geen ander’, dat is onze slogan. We hebben ‘m niet zomaar gekozen, want je proeft het meteen: bij Délio gaan we resoluut voor smaak. We doen er alles aan om de allerlekkerste te zijn. Onze passie voor smaak en kwaliteit gaat echt zeer ver.

Wij proeven, proeven, proeven en verbeteren onze recepten tot we zelf 100% tevreden zijn. En we voeren elke dag kwaliteitscontroles uit. Bij Délio kiezen we voor rijke en pure smaken. Ken je onze kip curry-salade met gebraden kip en de allerlekkerste currysaus? Of onze MSC-tonijnsalades?

Heerlijk
Image pack delio

Altijd op zoek naar vernieuwing

Elke dag gaan wij op zoek naar nieuwe smaken, combinaties en recepten. Naast onze traditionele salades maken we bijvoorbeeld ook no mayo-varianten. Ze bevatten 40% minder vet, maar hun smaak is even lekker.

Ook merken we dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar lekker plantaardig broodbeleg. Daarom zijn onze topsmaken ook verkrijgbaar in een 100% plant-based variant met Nutri-Score B. Onder andere onze chicky curry en tonino zijn 100% plantaardig, zonder in te boeten op smaak. Ook hier is Délio lekker als geen ander!

Pack poulet curry delio
Belgie map

Heerlijk Belgisch

Ja, wij zijn van hartje Kempen! Onze salades worden geproduceerd in Turnhout. Délio is dus op en top Belgisch.
Onze topchefs maken heerlijke Belgische recepten
die je nergens anders zal vinden. Onze huisbereide sauzen vormen de basis voor onze heerlijke salades.

logo-msc
icon-poisson

Ga jij voluit voor duurzaam en diervriendelijk?

Ontdek snel de 100% plantaardige salades van Délio. Daarvoor gebruiken onze chefs vis-, vlees- of kipvervangers op basis van soja en tarwe. Superlekker, al zeggen we het zelf.

Yellow pack

Zin in onze heerlijke salades?

Je vindt Délio overal in België.
Onze koelverse salades staan in de versafdeling. Je kan ze makkelijk
herkennen aan onze verpakking met het groene deksel.